Monday, 31 October 2011

Discussion OM kat foyer KTHO!

Peristiwa ni berlaku tadi, dalam pukul 8.30 malam kat foyer KTHO, UKM Bangi.
Bukan nyer peristiwa ape pon..
cuma kitorg ade discussion pasal subjek OM.
Final year ni mcm2 tugasan, mcm2 project paper,
presentation setiap minggu nak kene bentang
dan macam2 lg lah..

Dalam post kali ni nak mention lebih sikit kat
kat
kat
.
..
..
NUR LIYANA SYAZWANI GHAZALI!!!
Dak ni la yg ckp nak
CHOP TEMPAT la,
siap post dlm GROUP la,...

tup2, aq msj dy tgh makan lg kat kafe,..
nak wat camne kan,
name pon ANAK PAK GHAZALI..
ngehh3...
sape suroh dy x bace belog aq ni.
kan dah kene kutok...
hihi...
kpd yana, aq mintak maap utk kesalahan hari ni.
yg dulu2 aq dah mintak time raye..
huhu..

Kt bawah ni gambar kitorang mase discussion la.
nengok yer...



Yg dok peace tu miera, yg nongkat dagu 2 tangan tu suhaila 
& yg paling depan tu la
ANAK PAK GHAZALI!!

yg ni pulak Arif Murti tgh tekun ngadap laptop
& Andi yg khusyuk tenung laptop arep!! huhu...


yg dok tongkat dagu ni Mia, kat tgh2 tu Fila
& ujung skali tu Ain..
3 DARA PINGITAN la katekan~ la la la ~


haaahhh!! sampai pun kat tuan punya blog!!
nama diberi ABDUL RAHMAN BIN NORDIN.
Baru je dlm bidang blogging ni.
Start 28/10/2011.

So, sampai cnie jer la ea coretan untuk "My Story"
Jumpa lg kawan2!!!

2 comments:

PiKi said...

tuan punya blog ni pinjam beg roomate die klw nk tau..hahaha

rahman said...

piki,... haha..
terkantoi sudey...
xpe la. aq kan xde beg cam beg rumet aq,
so pinjam pon jadilaaa...

ASTRO "macam2 ada"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASTRO "macam2 ada"