Thursday, 8 December 2011

Lirik Lagu "Losing My Mind"

Lama dah rasanya aq x update belog ni.
kali ni nak buat enrti pasal lagu korea la pulak.
Sekarang ni kan ramai yang layan lagu2 korea ni kan?
Tak kurang hebatnya jugak lagu dalam drama "MY GIRLFRIEND IS GUMIHO"
Dasyat btol cerita tu. Sungguh luar biasa.
Aq tengok pon selalu sangat titiskan air mata.
Mana tak nya, cerita dia sedig sangat.
Babak-babak dalam tu nak meruntun hati setiap penontonnya.


Antara lagu yang aq suka ialah LOSING MY MIND & NINE TAILS FOX RAIN.
Losing my mind nyanyian Lee Seung Gi
Manakala Nine Tails Fox Rain pula nyanyian Lee Sun Hee
Untuk entri kali ni, aq nak taip sikit lagu korea yang aq hafal selama ni
lagu Losing My Mind.
Aq suka lagu ni sebab seni katanya membawa banyak makna dalam hidup aq.
Try la korang search dalam youtube ke,
cari makna senikata lagu ni.
Mesti best!


Ok la, sampai sini je la entri baru aq ni
Aq sedekahkan tulisan taip aq
Senikata lagu Losing My Mind
Tarangggg....


noo noo...

*1. jongsini nagaso naba guten
nega otokeno neto naga
nomanul saranghe jongmal miare
nu mun man helio nareo

*2. jongsini nagaso naba guten
nega otokeno neto naga
no muna bogopa nega bogopa
jebal nal yong sohejo

jong sini nagaso naba
imi nujo danugol ara
sulpohedo ijen modu soyonge pangeol
barami bureo ogo
nemami siryeo wado nol
dasi nun bolsu omni
oohhhh

*3. baby narul tonakajima
oh baby nanun neo hanapunya
gudeyo dorowa
nal kwak anajo
obsin gondil su obso

ulang *1 & 2

jongsini nagaso... saranghandan marul moteso miareso
gomapanun maldo moteso tonakkabba
come back to me my girl
my girl onul bam no teme jam mutirugo

ulang *3

jongsini nagaso naba.. samyosyi ana jugo sipeo
samyoshi ipmatcugo sipeo
gudeo pumeso
na jamdulgo sipeo
ohh ohh ohhh..

stutt tutt tutt tutt tarau 3x

kede cong molou

jongsini nagaso naba....




Harap korang enjoy ye... ^_^


P/S: Lirik ni aq taip sendiri, so senikata lagu memang tak kan sama ngn bahasa korea yang sebenar.
Huhu...

5 comments:

Aisy Zaidan said...

jgn nk jiwang sgt lah.

rahman said...

ehehe... xpa la nak jiwang sat... huhu...

zulhilmi tempoyak said...

mmg aku xkan paham2..haha

rahman said...

@zulhilmi : haha... nyanyi jer x yah hafal2... lg senang....

Awie Omar said...

aku dari awieomar.blogspot baru follow sini. keep bloging.

ASTRO "macam2 ada"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ASTRO "macam2 ada"